Μπομπότα
Γεύσεις |
Υλικά: Καλαμποκίσιο αλεύρι, νερό, μπυρομαγιά.
Τρόπος παρασκευής: Βάζουμε νερό να βράζει. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι. Ύστερα ρίχνουμε το βρασμένο νερό και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Μετά ρίχνουμε λίγη μπυρομαγιά και το ζυμώνουμε. Το πλάθουμε και το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να φουσκώσει. Το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο και το αφήνουμε μισή ώρα να ψηθεί.