Φασόλια φούρνου
Γεύσεις |
Υλικά: Φασόλια, λάδι, τομάτα, καρότα, σέλινο, μαϊντανός, δυόσμος, αλάτι, πιπέρι.
Τρόπος παρασκευής: Μουλιάζουμε από την προηγούμενη ημέρα τα φασόλια. Τα ξεπλένουμε και τα βάζουμε να βράσουν και μόλις μαλακώσουν καλά τα ρίχνουμε στο ταψί. Βάζουμε τα καρότα, σέλινο, μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε την τριμμένη τομάτα και το λάδι μετά από πάνω και βάζουμε το ταψί στο φούρνο για περίπου ¾ της ώρας.